ایجاد سایت مشترک میان ایزان، مالزی و ترکیه برای صادرات محصولات شرکتهای دانش بنیان

به گزارش مجله استخدام جدید، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: به تازگی توافقاتی مبنی بر ایجاد سایت مشترک میان کشور ما و کشور مالزی و ترکیه به عمل آمده است؛ به این صورت که ما تکنولوژی ساخت محصولات خود را در اختیار آنها می گذاریم و آنها هزینه های آن را به ما پرداخت می نمایند.

ایجاد سایت مشترک میان ایزان، مالزی و ترکیه برای صادرات محصولات شرکتهای دانش بنیان

با تور مالزی ارزان از توسعه یافته ترین کشور شرق آسیا دیدن کنید.

به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران خبرنگاران پویا؛ صبح امروز سورنا ستاری در مراسم بازدید از شرکت دانش بنیان آریوژن در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه در حوزه بیوتکنولوژی قابلیتهای فوق العاده ای داریم، اظهار کرد: حوزه بیوتکنولوژی یکی از حوزه هایی است که ما می توانیم در آینده ظرفیتهای فوق العاده ای را برای کشور ایجاد کنیم.

وی با بیان اینکه بیش از 98 درصد داروهای کشور در داخل فراوری می شوند، گفت: بخش عمده ای از این داروها بیوتکنولوژی هستند، از آنجایی این داروها دارای ارزش افزوده و قیمت بالایی است، فراوری آنها در داخل موجب شده است که قیمت آنها بدون استفاده از بیمه به یک هفتم برسد.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با تأکید بر اینکه ظرفیتهای علمی بسیار بالایی در کشور داریم، یادآور شد: باید بحث تجاری سازی و صادرات محصولات شرکتهای دانش بنیان خود را بسیار جدی بگیریم که در حال حاضر به طور سفت و سخت پیگیر این موضوع هستیم.

وی به اینکه در دو سال اخیر به کشورهایی از جمله روسیه و قزاقستان صادرات داشتیم، متذکر شد: در آینده ای نزدیک این صادرات به کشورهای اروپایی نیز اعمال خواهد شد.

ستاری توضیح داد: در حال حاضر شرکتهایی که در حوزه بیوتکنولوژی مشغول به کار هستند، شرکتهای قدرتمند از نظر مالی هستند و سود آنها تقریباً به بیش از 40 درصد می رسد.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به اینکه پنج داروی صادراتی به روسیه و قزاقستان و 9 دارو به عراق و بعضی دیگر از کشورهای همسایه داشتیم، گفت: در دو ماه اخیر توافقاتی مبنی بر ایجاد سایت مشترک میان کشور ما و کشور مالزی و ترکیه به عمل آمده است به این صورت که ما تکنولوژی ساخت داروهای بیوتکنولوژی خود را در اختیار آنها می گذاریم و آنها هزینه های آن را به ما پرداخت می نمایند.

وی ادامه داد: این موضوع جدیدی برای شرکتهای دانش بنیان است چرا که تا به حال با چنین فضای صادراتی و دریافت هزینه آشنا نبودند اما اتفاقات فوق العاده ای در حوزه صادرات افتاده است، با آنالیز صادرات محصولات شرکتهای دانش بنیان می توان به صحت و سقم ماجرا پی برد.

ستاری در خاتمه با اشاره به اینکه شرکتهای بزرگ داروسازی کشور در استان البرز واقع شده است، گفت: شرکتهای قدیمی و جدید حوزه داروسازی اکثراً در استان البرز وجود دارد که این نشان از پتانسیل فوق العاده این استان دارد.

منبع: تسنیم
انتشار: 23 آبان 1398 بروزرسانی: 7 مهر 1399 گردآورنده: estekhdamjadid.ir شناسه مطلب: 463

به "ایجاد سایت مشترک میان ایزان، مالزی و ترکیه برای صادرات محصولات شرکتهای دانش بنیان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ایجاد سایت مشترک میان ایزان، مالزی و ترکیه برای صادرات محصولات شرکتهای دانش بنیان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید