کمبود امکانات بیمارستانی در دهاقان برای مقابله با کرونا
به گزارش مجله استخدام جدید، فرماندار شهرستان دهاقان گفت: امکانات بیمارستانی برای مقابله با کرونا در این شهرستان به ویژه برای بچه ها، وجود ندارد.

خبرنگاران اصفهان - علی جمشیدیان گفت: شهرستان دهاقان فاقد امکانات بیمارستانی برای مواجهه با کرونا به ویژه برای درمان بچه ها است و شهر های همجوار هم به سبب شلوغی و اوج گرفتن این ویروس توانایی رسیدگی به بیماران ما را ندارند.
او گفت: از مسئولان انتظار داریم که در همه مراحل و برنامه های دهه فجر، مراقب شرایط خاص کرونا باشند تا از مبتلا شدن افراد پیشگیری گردد.
جمشیدیان می گوید: از ستاد دهه فجر تقاضا داریم که از 20 برنامه موجود در فهرست فقط پنج برنامه برگزار گردد و مابقی موارد تعطیل گردد.
او می گوید: همه تالار ها باید حداکثر تا ساعت 21 شب و با 30 درصد ظرفیت فعالیت داشته باشند و اکیپ نظارت هم سرکشی به عمل آورد و گزارش مربوطه را برای فرمانداری ارسال نماید.
به گفته فرماندار دهاقان: رستوران های شهر هم باید فقط غذای بیرون بر ارائه دهند و تمام سالن های ورزشی نیز تعطیل شوند.
او گفت: بخشدار بخش مرکزی با همه دهیاری ها نامه نگاری نماید تا برنامه ها سطح روستا ها در دهه فجر نیز مختصر برگزار گردد.
جمشیدیان می گوید: با توجه به شرایط کنونی شهرستان دهاقان مراسم اعتکاف برگزار نخواهد شد و راهپیمایی 22 بهمن نیز مطابق با تصمیم کشوری برگزار خواهد شد.
ص
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان