آلبالو پلوی سنتی

به گزارش مجله استخدام جدید، در مطلب زیر قصد داریم طرز تهیه آلبالو پلو را به شما آموزش دهیم.

آلبالو پلوی سنتی

به گزارش ، آلبالو پلو یک پلوی سنتی است و آسان تهیه می گردد. شکر آلبالو پلو را بسته به ذائقه می توانید کم یا زیاد کنید. در زمستان از آلبالوی فریز شده بهره ببرید.

آلبالو بدون هسته 500 گرم

برنج 1 کیلو

گوشت چرخنموده 500 گرم

شکر 500 گرم

پیاز متوسط 2 عدد

روغن مایع 1/2 پیمانه

کره 100 گرم

زعفران دم نموده 1 قاشق سوپ خوری

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

برای پخت آلبالو پلو بعد از شستن آلبالوها، هسته آن ها را در آورید. سپس آلبالو ها را در کاسه درداری بریزید و روی آن ها شکر بپاشید و حداقل 12 ساعت در یخچال قرار دهید.

برنج را بشویید و همراه با مقداری نمک، حداقل به مدت 2 ساعت خیس کنید. در این فاصله زمانی، کاسه حاوی آلبالو را از یخچال خارج کنید و یگذارید نیم ساعت بپزد، سپس آلبالو ها را در سبدی که روی کاسه دیگری قرار گرفته است بریزید و شربت آن را جدا نموده کنار بگذارید.

گوشت را با پیاز رنده نموده و کمی نمک و فلفل خوب ورز دهید. گوشت ها را به شکل قلقلی یا کوفته ریزه در آورید و در یک تابه با کمی روغن سرخ کنید.

کوفته قلقلی و آلبالوی پخته شده را با هم کمی در روغن تفت دهید و کنار بگذارید.

خلال پسته و بادام را در آب خیس کنید، زعفران سائیده شده را در کمی آب دم کنید.

قابلمه مناسبی را تا نیمه از آب پر کنید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب به جوش آید. سپس برنج را در آب در حال جوش بریزید و پس از نیم پز شدن برنج، داخل سبد آبکش کنید.

کف دیگچه مقداری روغن ریخته، نیمی از برنج را داخل دیگچه بریزید. سپس چند قاشق از آلبالو و گوشت را روی برنج بریزید و زعفران و خلال پسته و بادام نیز بریزید همینطور ادامه بدید تا برنج و مخلوط گوشت و آلبالو تمام گردد روی آن زعفران و خلال پسته و بادام بریزید.

نصف پیمانه آب در برنج بریزید و به مدت 20 دقیقه بگذارید دم بکشد.

آلبالو پلو را با گوشت مرغ و یا ماهیچه گوسفند نیز میتوانید بپزید.

آلبالو پلو آماده است آنرا در دیس بکشید و سرو کنید نوش جان.

منبع: سر آشپز پاییون

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 21 خرداد 1399 بروزرسانی: 21 خرداد 1399 گردآورنده: estekhdamjadid.ir شناسه مطلب: 987

به "آلبالو پلوی سنتی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آلبالو پلوی سنتی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید