طرز تهیه ته چین هویج پلو، چند نکته طلایی که ته چین هویج پلو را خوشمزه می نماید
به گزارش مجله استخدام جدید، ته چین هویج پلو یکی از غذا های سنتی ایرانی است که با دستور های مختلفی تهیه می گردد. در این مطلب با طرز تهیه ته چین هویج پلو شیک و مجلسی آشنا می شوید.
اگر دوست دارید طرز تهیه یک ته چین هویج پلو شیک و مجلسی را یاد بگیرید با این مطلب همراه ما باشید. این ته چین بسیار خوشمزه است و می توان در قالب های تک نفره نیز آن را تهیه و در فر طبخ کرد. می توانید این ته چین را به راحتی در منزل آماده کنید و از خوردن آن در کنار اعضای خانواده لذت ببرید.
مواد لازم
هویج: نیم کیلو
فیله مرغ: سیصد گرم
زرده تخم مرغ: سه عدد
برنج: سه پیمانه
ماست پرچرب: چهار قاشق سوپخوری
پیاز: یک عدد
زعفران دم نموده: دو قاشق سوپخوری
دارچین: یک قاشق مرباخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
زردچوبه: یک قاشق مرباخوری
کره: پنجاه گرم
روغن: به مقدار لازم
طرز تهیه ته چین هویج پلو شیک و مجلسی
1- ابتدا برنج را شسته و حدود نیم ساعت در کاسه ای با کمی آب و نمک بخیسانید. سپس هویج ها را پوست گرفته، شسته و به صورت خلالی خرد کنید.
2- حالا در تابه ای کمی روغن ریخته و روی حرارت قرار دهید. بعد خلال های هویج را در روغن سرخ کنید و سپس از روغن خارج نموده و کنار بگذرید.
3- در ادامه پیاز را پوست گرفته و خلالی خرد کنید و در روغن تفت دهید. بعد فیله های مرغ را هم به قطعات ریز برش زده و به پیاز های تابه اضافه کنید و اجازه دهید تفت بخورد.
4- جهت مزه دار شدن مرغ، کمی نمک، فلفل و زردچوبه به آن اضافه و خوب سرخ کنید. در خاتمه کمی زعفران دم نموده اضافه و حرارت را کم کنید. سپس در تابه را گذاشته و اجازه دهید چند دقیقه ای بپزد. سپس هویج ها را به مرغ در حال پخت اضافه کنید و در صورت لزوم حدود نیم پیمانه آب داخل ظرف ریخته و در تابه را ببندید.
5- در حین پختن مرغ و هویج ها برنج را درون ظرف آب جوشی که از قبل برای پخت برنج روی حرارت بوده بریزید و مطابق معمول آبکش کنید.
6- در یک کاسه مناسب زرده های تخم مرغ را جدا کنید و با چنگال کمی هم بزنید. سپس زعفران دم نموده و ماست را نیز اضافه نموده و مخلوط کنید. مایه ته چین در این مرحله آماده می گردد.
7- برنج را درون مایه ته چین ریخته و خوب مخلوط کنید. ظرفی را که می خواهید در آن ته چین بپزید را کمی چرب کنید. سپس نیمی از مایه برنج را در ظرف ریخته و با پشت قاشق بفشارید تا یکدست گردد.
8- سپس مرغ و هویج آماده شده را روی لایه اول برنج ریخته و پهن کنید تا همه سطح برنج را فرا بگیرد. کمی دارچین روی مرغ و هویج پاشیده و سپس بقیه برنج آغشته به مایه ته چین را روی مواد ریخته و با پشت قاشق کمی فشار دهید تا یکدست و متراکم گردد.
9- حالا ظرف مد نظر را روی حرارت ملایم قرار دهید و با ته چنگال یا قاشق چند سوراخ در برنج ایجاد کنید. سپس کره را آب نموده و روی ته چین بریزید. بعد درب ظرف را گذاشته و صبر کنید تا ته چین دم بکشد.
10- ته چین هویج پلو آماده است. می توانید آن را در یک سینی یا دیس مناسب سر و ته کنید و برش زده و سرو کنید.
نکات طلایی تهیه ته چین هویج پلو
می توانید مواد را درون قابل ریخته و روی آن را با فویل پوشانده و در فر قرار دهید.
اجازه دهید ته چین با حرارت ملایم بپزد.
در صورت تمایل می توانید کمی شکر به هویج اضافه نموده تا طعم شیرین تری داشته باشد.
برای تزئین ته چین می توانید از زرشک، پسته، و چند برگ نعناع بهره ببرید.
دقت داشته باشید که ماست شل و آبکی اصلا برای ته چین مناسب نیست.
ضمناً به دلخواه می توانید در تهیه ته چین فقط از زرده تخم مرغ بهره ببرید و در صورت تمایل برای چسبندگی بیشتر بافت ته چین، می توانید از تخم مرغ کامل بهره ببرید.
در میان انواع ته چین ها ته چین هویج پلو یک نوع ته چین شیک و مجلسی است که می وانید آن را در قالب های یک نفره تهیه و درون فر طبخ کنید.
این ته چین را می توان برای مهمانی ها و جشن ها به شکل فینگر فود نیز تهیه کرد.
این غذای سنتی با دستور های بسیار متنوعی تهیه می گردد.
منبع: بهترین ها
منبع: فرادید