طرز تهیه انواع سالاد ایتالیایی

به گزارش مجله استخدام جدید، انواع سالاد ایتالیایی را می توان از ترکیب سبزیجات و مواد گوشتی متنوع درست کرد. سالاد ایتالیایی سزار، سالاد ایتالیایی با مرغ، سالاد ایتالیایی با سبزیجات و سالاد ایتالیایی با پاستا مشهورترین انواع این سالاد هستند که هر یک با نوعی سس مخصوص سرو می شوند.

طرز تهیه انواع سالاد ایتالیایی

خبرنگاران | سرویس آشپزی - آیا به طعم ویژه انواع سالاد ایتالیایی علاقه مند هستید؟ وجود مواد اولیه خاص و ترکیب آن ها طعم خاصی به سالاد های ایتالیایی می بخشد. این سالاد را می توان با مرغ، سبزیجات یا پاستا تهیه و میل کرد.

در صورتی که مطالعه قسمت خاصی از این مطلب مد نظر شماست، با انتخاب عناوین ارائه شده در فهرست موضوعی زیر به موضوع دلخواه خود برسید.

  • سالاد ایتالیایی سزار
  • سالاد ایتالیایی با مرغ
  • سالاد ایتالیایی سبزیجات
  • سالاد ایتالیایی با پاستا

1. سالاد ایتالیایی سزار

سزار نوعی سالاد ایتالیایی است که برای اولین بار در سال 1924 میلادی توسط سرآشپز سزار کاردینی (cesare cardini) درست شد. در این سالاد مجموعه ای از مزه های ایتالیایی احساس می گردد و مخلوطی از پنیر پارمزان، کاهو و سس ووستشیر است. سالاد سزار در نقاط مختلف جهان به روش های متنوعی درست می گردد و در آن از مواد گوناگونی استفاده می گردد.

مواد لازم
کاهو1 عدد
نان تست3-4 عدد
روغن زیتون150 میلی لیتر
پنیر پارمزان100 گرم
سرکه سفید1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ1 عدد
سیر 2 حبه
آبلیمو2 قاشق غذاخوری
سس ووستشیر2 قاشق غذاخوری

دستور تهیه:

  1. برگ های تازه و سالم کاهو را شسته و خشک کنید. سپس برگ های کاهو را خرد نموده و در یک کاسه نسبتا عظیم بریزید.
  2. قسمت های کناره نان های تست را جدا نموده و قسمت وسط آن را به مربع های یک سانتی متری برش بزنید.
  3. در تابه ای کمی روغن داغ کنید و سیر له شده را در آن تفت دهید. سپس برش های نان تست را در روغن سرخ کنید تا برشته شوند. نان های تست را پس از خنک شدن به کاهوی خرد شده اضافه کنید.
  4. پنیر پارمزان را رنده نموده و به مخلوط کاهو نان تست اضافه کنید.
  5. تخم مرغ، سرکه سفید، نمک، فلفل و سس ووستشیر را در ظرفی ریخته و با همزن برقی خوب مخلوط کنید. پس از 5 دقیقه همزدن مواد آغاز به افزودن روغن زیتون کنید و به همزدن ادامه دهید تا سس غلیظی شبیه سس مایونز به دست آید.
  6. این سس را به مخلوط کاهو، نان تست و پنیر پارمزان اضافه نموده و هم بزنید.

2. سالاد ایتالیایی با مرغ

مواد لازم (1)
سینه مرغ150 گرم
نان تست سبوسدار90 گرم
کاهو خرد شده6 پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده90 گرم
روغن زیتون1 قاشق غذاخوری
سس سالاد4 قاشق غذاخوری
فلفل سیاهبه میزان لازم

دستور تهیه شماره یک:

  1. نان های تست را به قطعات کوچک یک سانتی متری برش زده و در یک قاشق مرباخوری روغن زیتون روی حرارت ملایم تفت دهید تا برشته شوند.
  2. سینه مرغ را به صورت رشته های باریک برش زده و آن را در تابه چرب شده با یک قاشق مرباخوری روغن زیتون گریل کنید.
  3. برای درست کردن سس سالاد، یک عدد زرده تخم مرغ را در مخلوط کن ریخته و روغن زیتون را به تدریج به آن اضافه کنید تا سس غلیظی حاصل گردد. در سرانجام 2 قاشق غذاخوری آبلیموی تازه و یک قاشق مرباخوری سرکه به آن اضافه کنید.
  4. برگ های کاهو را به قطعات درشت خرد نموده و در ظرف سرو بریزید.
  5. نیمی از پنیر پارمزان را با 4 قاشق غذاخوری از سس سالاد مخلوط کنید و روی کاهو بریزید.
  6. سپس به ترتیب مرغ گریل شده و نان تست را اضافه کنید و روی همه مواد را با بقیه پنیر پارمزان بپوشانید.
مواد لازم (2)
کاهو6 برگ
نان تست1 عدد
پنیر پارمزان رنده شده1 قاشق غذاخوری
فیله مرغ1 عدد
گردو3 عدد
روغن زیتون1/4 پیمانه
سس مایونز1 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و پودر سیربه میزان لازم
آبلیمو2 قاشق غذاخوری

2. دستور تهیه شماره دو:

  1. برگ های کاهو را پس از شستن و خشک کردن خرد نموده و در ظرف سرو بریزید.
  2. فیله مرغ را کمی نمک و فلفل بپاشید و در فر گریل کنید. سپس به قطعات کوچک خرد نموده و روی کاهو بریزید.
  3. نان های تست را برشته کنید. برای این منظور می توانید دستگاه ساندویچ ساز را با کمی روغن زیتون چرب نموده و سپس نان های تست را در آن قرار دهید؛ یا در فر گرم شده روی حرارت 140 درجه سانتی گراد قرار دهید تا برشته شوند. سپس آن ها را خرد نموده و روی کاهو بریزید.
  4. مغز گردو ها را نیم کوب نموده و روی کاهو و نان تست بریزید.
  5. روغن زیتون، سس مایونز، نمک، فلفل، پودر سیر و آب لیموترش را در ظرفی ریخته و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
  6. سس را روی سالاد ریخته و روی آن را با پنیر پارمزان رنده شده بپوشانید.

3. سالاد ایتالیایی سبزیجات

مواد لازم
کاهوی درشت خرد شده3 پیمانه
کنسرو نخود فرنگی1 پیمانه
کنگر فرنگی مزه دار ریز خرد شده1 پیمانه
فلفل سبز خرد شده1 عدد
گوجه فرنگی خرد شده2 عدد
کنسرو زیتون حلقه شده1 پیمانه
کالباس ریز خرد شده5 برش
سالامی ریز خرد شده5 برش
پپر.نی ریز خرد شده5 برش
پنیر ایتالیایی پرولون ریز خرد شده3 برش
پیازچه ریز خرد شده2 عدد
روغن زیتون1/4 پیمانه
سرکه قرمز2 قاشق غذاخوری
نمک1/4 قاشق چایخوری
فلفل سیاه1/8 قاشق چایخوری
پنیر پارمزان2 قاشق غذاخوری

دستور تهیه:

  1. کاهو، نخود فرنگی، کنگر فرنگی، فلفل سبز، گوجه فرنگی، زیتون، کالباس، سالامی، پپرونی، پنیر ایتالیایی و پیازچه را در ظرف جاداری بریزید.
  2. سرکه، روغن زیتون، نمک و فلفل را در یک کاسه کوچک ریخته و خوب هم بزنید تا یکدست شوند.
  3. سس حاصل را روی مواد ریخته و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.
  4. در سرانجام پنیر پارمزان را روی سالاد بپاشید.

4. سالاد ایتالیایی با پاستا

مواد لازم
خیار شور خرد شده1 فنجان
پاستا2 فنجان
تن ماهی1/3 فنجان
سس مایونز1 فنجان
سیب زمینی پخته2 عدد
هویج پخته خرد شده1/4 فنجان
سس خردلبه میزان لازم
کنسرو ذرت1/2 فنجان
سینه مرغ پخته1 فنجان
جعفری خرد شده2 قاشق غذاخوری
خامه1/2 فنجان
پیازچه خرد شده1/4 فنجان
نمکبه میزان لازم

دستور تهیه:

  1. پاستا را با توجه به طرز پخت نوشته شده در پشت بسته بندی با مقداری نمک، روغن و آب پخته، سپس آن را آبکش نموده و با آب سرد بشویید.
  2. پاستا را در یک کاسه جادار ریخته، هویج و سیب زمینی و سینه مرغ و ذرت و خیار شور و پیازچه و جعفری و تن ماهی را به آن اضافه کنید، سپس مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
  3. سس مایونز، خامه، سس خردل و نمک را در ظرفی ریخته و خوب با هم مخلوط کنید. این سس را به مواد سالاد اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
  4. سالاد را یک ساعت در یخچال بگذارید تا برای سرو آماده گردد.
منبع: setare.com
انتشار: 16 اسفند 1399 بروزرسانی: 16 اسفند 1399 گردآورنده: estekhdamjadid.ir شناسه مطلب: 1518

به "طرز تهیه انواع سالاد ایتالیایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه انواع سالاد ایتالیایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید