طرز تهیه خورشت به با آلو و رب انار
به گزارش مجله استخدام جدید، خورشت به یکی از غذاهای محبوب ایرانی است که به همراه آلو، لپه، گردو و ... در طعم های شیرین و ملس و با جاشنی های مختلف تهیه می شود.

خبرنگاران | سرویس آشپزی - خورشت به از جمله غذاهایی است که در فصل پاییز و همزمان با فراوانی میوه به به همراه مربای به توسط بانوان ایرانی تهیه می شود. بسته به ذائقه و منطقه محل زندگی این خورشت با آلو، گردو، رب انار، لپه و ... پخته می شود که در ادامه شما را با طرز تهیه این خورشت با آلو و همراه با رب انار آشنا خواهیم کرد، همراه ما باشید.
دستور پخت برای 4 نفر و زمان پخت 2 ساعت
مواد لازم برای تهیه خورشت به
گوشت گوسفندی | 300 گرم |
پیاز | 2 عدد |
به | 3 عدد |
آلو خورشتی | 10 عدد |
شکر، آبلیمو و رب انار | به میزان لازم |
طرز تهیه خورشت به با آلو و رب انار
- پیاز را نگینی خرد نموده و به همراه گوشت در کمی روغن خوب تفت دهید. ادویه، زردچوبه و نمک را به آن اضافه کنید و همراه مقداری آب بگذارید روی شعله متوسط تا گوشت خوب پخته شود.
- به ها را پوست کنده و همانند پره های پرتقال یا به صورت دلخواه برش دهید. سپس کمی تفت دهید تا میوه ها تغییر رنگ دهند.
- آلوها را در آب خیس کنید.
- وقتی گوشتتان پخته شد به ها را اضافه نموده و پس از مقداری قل خوردن نوبت به اضافه کردن آلوست.
- وقتی به ها پخته شدند و خورشتتان جا افتاد، شکر، آبلیمو و رب انار را بسته به ذائقه تان اضافه کنید و طعم آن را بچشید. اگر خوب بود بعد از 5 دقیقه خورشت شما آماده است.
نکات لازم در هنگام تهیه خورشت به
- در مرحله اول بهتر است کمی گوشت را تفت داده و کمی آب اضافه کنید.
- اگر به بیش از حد پخته شود له شده و ظاهر خورشت شما خراب می شود.
- برای جا افتادن خورشتتان بهتر است از آب زیاد استفاده نکنید.
- برای عطر و رنگ بیشتر می توانید کمی از زعفران هم بهره ببرید.
انتشار: 12 بهمن 1399
بروزرسانی: 12 بهمن 1399
گردآورنده: estekhdamjadid.ir
شناسه مطلب: 1453
به "طرز تهیه خورشت به با آلو و رب انار" امتیاز دهید
1 کاربر به "طرز تهیه خورشت به با آلو و رب انار" امتیاز داده است | 3 از 5
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورشت به با آلو و رب انار"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید