طرز تهیه خورشت به با آلو و رب انار

به گزارش مجله استخدام جدید، خورشت به یکی از غذاهای محبوب ایرانی است که به همراه آلو، لپه، گردو و ... در طعم های شیرین و ملس و با جاشنی های مختلف تهیه می شود.

طرز تهیه خورشت به با آلو و رب انار

خبرنگاران | سرویس آشپزی - خورشت به از جمله غذاهایی است که در فصل پاییز و همزمان با فراوانی میوه به به همراه مربای به توسط بانوان ایرانی تهیه می شود. بسته به ذائقه و منطقه محل زندگی این خورشت با آلو، گردو، رب انار، لپه و ... پخته می شود که در ادامه شما را با طرز تهیه این خورشت با آلو و همراه با رب انار آشنا خواهیم کرد، همراه ما باشید.

دستور پخت برای 4 نفر و زمان پخت 2 ساعت

مواد لازم برای تهیه خورشت به

گوشت گوسفندی 300 گرم
پیاز 2 عدد
به 3 عدد
آلو خورشتی 10 عدد
شکر، آبلیمو و رب انار به میزان لازم

طرز تهیه خورشت به با آلو و رب انار

  • پیاز را نگینی خرد نموده و به همراه گوشت در کمی روغن خوب تفت دهید. ادویه، زردچوبه و نمک را به آن اضافه کنید و همراه مقداری آب بگذارید روی شعله متوسط تا گوشت خوب پخته شود.
  • به ها را پوست کنده و همانند پره های پرتقال یا به صورت دلخواه برش دهید. سپس کمی تفت دهید تا میوه ها تغییر رنگ دهند.
  • آلوها را در آب خیس کنید.
  • وقتی گوشتتان پخته شد به ها را اضافه نموده و پس از مقداری قل خوردن نوبت به اضافه کردن آلوست.
  • وقتی به ها پخته شدند و خورشتتان جا افتاد، شکر، آبلیمو و رب انار را بسته به ذائقه تان اضافه کنید و طعم آن را بچشید. اگر خوب بود بعد از 5 دقیقه خورشت شما آماده است.

نکات لازم در هنگام تهیه خورشت به

  1. در مرحله اول بهتر است کمی گوشت را تفت داده و کمی آب اضافه کنید.
  2. اگر به بیش از حد پخته شود له شده و ظاهر خورشت شما خراب می شود.
  3. برای جا افتادن خورشتتان بهتر است از آب زیاد استفاده نکنید.
  4. برای عطر و رنگ بیشتر می توانید کمی از زعفران هم بهره ببرید.
منبع: ستاره
انتشار: 12 بهمن 1399 بروزرسانی: 12 بهمن 1399 گردآورنده: estekhdamjadid.ir شناسه مطلب: 1453

به "طرز تهیه خورشت به با آلو و رب انار" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورشت به با آلو و رب انار"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید