طرز تهیه خورش انگلیسی با سبزیجات فصل

به گزارش مجله استخدام جدید، متداول ترین غذا در خانه انگلیسی ها نوعی خورش در هم است که با گوشت پرچربی و انواع سبزیجات آماده می گردد. انگلیسی ها این خورش یا به قول خودشان استو را با نان سفید یا سیاه می خورند و سبزیجات آن را با توجه به فصل تغییر می دهند. دستوری که در ادامه می خوانید، یک خورش پاییزی است که گرچه در طرز تهیه آن از کرفس استفاده شده اما با خورش کرفس ایرانی تفاوت های زیادی دارد. با طرز تهیه خورش انگلیسی همراه ما باشید.

طرز تهیه خورش انگلیسی با سبزیجات فصل

برای دیدن بریتانیای کبیر با تور انگلیس همراه باشید.

  • مواد لازم برای تهیه خورش انگلیسی

گوشت خورشتی گوساله نیم کیلو

آب قلم غلیظ سه پیمانه

پیاز نقلی 10 تا 15 عدد

جعفری ساطوری سه قاشق غذاخوری

هویج ریز پوست گرفته 10 عدد

کرفس خرد شده یک بوته

قارچ خرد شده 10 تا 12 عدد

برگ بو یک پر

آرد سه قاشق غذاخوری سرخالی

روغن و نمک و فلفل به مقدار لازم

  • طرز تهیه خورش انگلیسی با سبزیجات فصل

مرحله اول

پنج تا شش قاشق روغن را در یک قابلمه روی حرارت ملایم گرم کنید. گوشت را در آرد بغلتانید و در روغن داغ تفت دهید تا رنگ گوشت برگردد.

پیاز، کرفس، هویج، قارچ و برگ بو را اضافه کنید و پنج دقیقه دیگر هم مواد را روی حرارت بگردانید. حالا آب قلم را اضافه نموده و شعله را زیاد کنید تا به جوش بیاید.

مرحله دوم

وقتی آب قلم جوش آمد، شعله را کم کنید و کمی نمک و فلفل به آن بزنید. در قابلمه را ببندید و گوشت را سه ساعت بپزید. در میانه پخت به گوشت سربزنید تا اگر آب آن کم شد، کمی آب جوش اضافه کنید. این خورش در انتها پخت باید آب غلیظی داشته باشد.

مرحله سوم

در زمان سرو، برگ بو را از خورش بیرون بیاورید و جعفری ساطوری را رویش بپاشید.

به این خورش می توانید با توجه به ذائقه تان آلو سیاه، آلو بخارا، آلودچه، گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی را اضافه کنید یا اینکه آن را با لواشک آلو یا تمر هندی طعم دار کنید.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 25 آبان 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: estekhdamjadid.ir شناسه مطلب: 470

به "طرز تهیه خورش انگلیسی با سبزیجات فصل" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورش انگلیسی با سبزیجات فصل"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید