آشپزی

طرز تهیه عدس پلو با مرغ به 4 روش
یکی از خوشمزه ترین و البته مغذی ترین غذاهای پلویی ما ایرانی ها عدس پلوست. این غذای خوشمزه را هم می توانید با گوشت چرخ نموده درست کنید هم با مرغ. قبلا در کتاب کاله طرز تهیه عدس پلو با گوشت چرخ نموده را مرور نموده بودیم و اینجا طرز تهیه عدس پلو با مرغ را به...

طرز تهیه سالاد لاتین پرطرفدار و خوشمزه
سالاد مکزیکی یک دستور تهیه سالاد آسان است که بدون احتیاج به خوردن چیزی در کنار آن، شما را سیر نگه می دارد.

شیرینی نشاط آور اصفهانی ها را در خانه درست کنید
لوز از جمله شیرینی های سنتی است که در شهرهای مختلف ایران و با انواع و اقسام طعم ها شامل بادامی، پسته ای و نارگیلی طبخ می گردد.

چگونه ماهی را خوشمزه و طعم دار کنیم؟
ماهی سالمون یا با تلفظ صحیح آن (سَمون) از جمله ماهی هایی است که در کشورهای اروپایی و آمریکایی هوادار زیادی دارد.

این مربا را با مصالح ساختمانی تهیه می نمایند
اغلب ما همه جور مربا خورده ایم و طعم های لذیذ آنها لذت برده ایم، اما گاهی با تماشا بعضی مرباها یا شنیدن نام آنها شگفت زده می شویم و دلم مان می خواهد این دست مرباهای خاص را نیز بچشیم. این بار سراغ مربای کدو حلوا می رویم که در پختن آن از مصالح ساختمانی استفاده...

طرز تهیه شیر پلو
شیر پلو یک غذای آذری است که به آن سوتی پلو هم می گویند. آذری ها به شیر سوت می گویند به همین علت این غذا در بین خودشان به سوتی پلو معروف است. برای تهیه این غذا از شیر بیشتر از آب استفاده می گردد. معمولا این غذا در تبریز و اردبیل در روز چهارشنبه سوری سرو می گردد.

طرز تهیه بیسکوییت اوریو خانگی ترد و خوشمزه
بیسکوییت اوریو درست مانند کیک های براونی، از دسرهای محبوب در میان بچه هاست. این بیسکوییت در سوپر مارکت های ایران هم یافت می گردد، اما درست کردن آن در خانه آنقدر ساده است که اگر دستور پخت آن را یاد بگیرید اصلا بعید نیست که این کوکی های خوشمزه تبدیل به پایه...

طرز تهیه ته چین هویج پلو، چند نکته طلایی که ته چین هویج پلو را خوشمزه می نماید
ته چین هویج پلو یکی از غذا های سنتی ایرانی است که با دستور های مختلفی تهیه می گردد. در این مطلب با طرز تهیه ته چین هویج پلو شیک و مجلسی آشنا می شوید.

2 طرز تهیه بستنی سرخ شده با آرد سوخاری و کورن فلکس یا بیسکویت
در سال های اخیر بستنی سرخ شده، بستنی سوخاری یا بستنی داغ هم به فهرست اضافه شده است. به نظر می رسد ترکیب سرمای بستنی با گرمای آردی سوخاری و سایر موادی که در آن غلتانده و سرخ می گردد مژده یک طعم به یاد ماندنی را به همراه داشته باشد. طرز تهیه بستنی سرخ شده را...

کدام سبزیجات را می توان در محیط آپارتمان پرورش داد؟
در فضای نورگیر آپارتمان و داخل گلدان می توان سبزی های معطر و خوش طعم را کاشت و پرورش داد.

بادام زمینی؛ مقوی ریه و طحال
خبرگزاری خبرنگاران-بادام زمینى از نظر طب سنتى ایران معتدل است، چون بادام زمینى داراى پروتئین مى باشد بنابراین از نظر غذایى بسیار مهم است.

سفری خوشمزه با طعم لذیذترین کیک های شکلاتی سنتی در دنیا
امکان ندارد کسی در دنیا عاشق کیک شکلاتی نباشد. با ما همراه باشید تا با معرفی خوشمزه ترین کیک های شکلاتی دنیا، حسابی دل شما را آب بیندازیم.

تور ویتنام ارزان: رستوران های هانوی، ویتنام
هانوی مرکز و دومین شهر بزرگ کشور ویتنام، به خاطر تنوع رستوران ها و کافه ها، برترین شهر این کشور برای امتحان کردن غذاهای محلی و چشیدن طعم های نو و فرق دارد.

3 روش طرز تهیه کمپوت گیلاس خانگی با نکات مهم و پرکاربرد
بیشتر افراد علاقه دارند که روزانه از دسرهای کم کالری و مقوی استفاده کنند. کمپوت کردن میوه ها یکی از این دسرهای بسیار مقوی و کم کالری برای بچه ها و سایر افراد است. کمپوت گیلاس جز کمپوت های پرطرفداری است که در روزهای گرم تابستان به عنوان یک میان وعده بسیار...

اسرار شگفت انگیز جوانه ها؛ خاصیت آن برای شادابی پوست و لاغری
جوانه ها و مولتی ویتامین های طبیعی جوانه ها از دوران کهن در کشور ایران حایز اهمیت بوده و هستند. کاربرد و اهمیت آن برای مردم ما شناخته شده است.

طرز تهیه چای زنجبیل با 6 روش سریع و آسان
احتمالا درمورد خواص زنجبیل شنیده باشید. نوشیدنی تند چای زنجبیل، گرم کننده، مقوی و جایگزین بدون کافئینی برای چای سیاه و قهوه است. چای زنجبیل با داشتن خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدان برای درمان گلودرد و سرفه، درمان سرماخوردگی و سلامت گوارش استفاده می...

طرز تهیه میرزاقاسمی؛ عطر و طعمی به یاد ماندنی
میرزا قاسمی غذای خوشمزه ای است که شاید بارها آن را چشیده باشید؛ ترکیبی از بادمجان کبابی، سیر فراوان، رب، گوجه تازه و تخم مرغ که هم با برنج و هم با نان سرو می گردد. غذایی که بسیار راحت و سریع طبخ میگردد و طعم جذابش از یادتان نخواهد رفت.

طرز تهیه نان رول دارچینی آسان؛ شیرینی محبوب سوئدی ها
نان یا رول دارچینی نوعی شیرینی خوشمزه است که در اصل به سوئد و مهد شیرینی های خوشمزه یعنی دانمارک تعلق دارد. این شیرینی خوشمزه برای اولین بار در اوایل قرن 20 وقتی که دارچین از آسیا به اروپا رسید تهیه شد.

بهترین سحری برای ماه رمضان چیست؟ (بایدها و نبایدها)
رژیم غذایی در ماه رمضان در وعده های افطار و سحری بسیار مهم است. اینکه برای سحری چه بخوریم و چه نخوریم تاثیر زیادی بر راحتی روزه داری و سلامت ما خواهد گذاشت. با شناخت انواع غذاهایی که به عنوان بهترین سحری برای ماه رمضان هستند، می توانیم انرژی بیشتری برای...

طرز تهیه جوجه آشوکا با ماست و خامه
امروز قصد داریم دستور تهیه جوجه آشوکا را به شما آموزش می دهیم.