طرز تهیه جوجه آشوکا با ماست و خامه
به گزارش مجله استخدام جدید، امروز قصد داریم دستور تهیه جوجه آشوکا را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای جوجه آشـوکا
گوشت جوجه - 300 گرم
ماست - نصف پیمانه
خامه - نصف پیمانه
کره - 50 گرم
فلفل دلمه ای قرمز - یک عدد
پیاز - یک عدد
گوجه فرنگی، هویج، لوبیاسبز و تربچه - برای تزئین
نمک و فلفل - به میزان لازم
ادویه هندی - به میزان لازم
طرز تهیه جوجه آشـوکا
جوجه ها را 24 ساعت قبل در مخلوط ماست، خامه، کره، نمک، ادویه و پیاز می خوابانیم تا مواد با جوجه خوب مخلوط گردد. سپس جوجه ها را به سیخ کشیده و روی آتش ذغال سرخ می کنیم تا طلایی گردد باید یادآور شد به دلیل افزودن ادویه هندی این کباب بسیار معطر و به سبک (هیمالیایی) آماده می گردد.
اطراف این کباب را می توانید با فلفل دلمه ای قرمز، گوجه فرنگی، لوبیا سبز، تربچه و هر سبزی دلخواه دیگری تزئین کنید.
منبع: گردشبان
انتشار: 28 فروردین 1400
بروزرسانی: 28 فروردین 1400
گردآورنده: estekhdamjadid.ir
شناسه مطلب: 1606
به "طرز تهیه جوجه آشوکا با ماست و خامه" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه جوجه آشوکا با ماست و خامه"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید