طرز تهیه دسر بلالیت یا بلالوت
به گزارش مجله استخدام جدید، دسر بلالیت یکی از دسرهای جنوبی است که ریشه هندی دارد. این دسر به خصوص در ایام عید فطر و قربان به عنوان صبحانه یا یک وعده اصلی در کنار تخم مرغ هم سرو می شود. در ادامه مقاله با طرز تهیه بلالیت یا بلالوت با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه دسر بلالیت یا بلالوت
- ورمیشل نصف بسته
- شکر یک چهارم پیمانه
- گلاب دو قاشق غذاخوری
- زعفران به میزان لازم
- هل به میزان لازم
- کره یک قاشق غذاخوری
- آب به میزان لازم
- گل محمدی برای تزئین
- خلال بادام و پسته میزانی برای تزئین
طرز تهیه دسر بلالیت یا بلالوت
مرحله اول
ابتدا یک قابلمه بردارید. میزانی آب داخل آن بریزید. شعله را روشن کنید و منتظر بمانید تا آب به جوش آید. سپس رشته های ورمیشل را داخل آب جوش بریزید.
مرحله دوم
بعد از این که رشته ها یک جوش زدند، آن ها را آبکش کنید. دوباره رشته ها را به قابلمه برگردانید. گلاب، شکر، هل و یک قاشق غذاخوری کره به رشته ها اضافه کنید. می توانید به جای شکر از شیره خرما هم استفاده کنید.
مرحله سوم
در این مرحله زعفران را دم کنید و به دسر اضافه کنید تا عطر و رنگ خوبی بگیرد.
مرحله چهارم
حالا همه مواد را با هم تفت دهید تا خوشرنگ تر شود. دسر بلالیت آماده است. آن را داخل ظرف مناسب سرو کنید. از میزانی گل محمدی و خلال بادام و پسته برای تزیین این دیر استفاده کنید.
می توانید یک عدد تخم مرغ به شکل نیمرو بپزید و کنار آن قرار دهید.
نکات طرز تهیه بلالیت یا بلالوت
- بلالیت جزو دسرهای ایرانی است.
- زمان آماده سازی مواد اولیه این دسر حدود 30 دقیقه است.
- بلالیت را می توانید در وعده دسر یا وعده اصلی سرو کنید.
- هم چنین بلالیت را می توان در ماه رمضان به عنوان افطار میل کرد.
- توجه نمایید میزان مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب است.