26 نکته مهم در طرز تهیه دسر لوتوس به روش قنادی ، 2 رسپی آسان

به گزارش مجله استخدام جدید، دسر لوتوس یکی از در سراسر جهان است که بافت بیسکویتی و خامه ای خوشمزه ای دارد. این دسر خوشمزه و چشم نواز به طور معمول با کرم و بیسکویت لوتوس یا با بیسکویت پتی بور در ترکیب با خامه و پنیر یا با نشاسته ذرت یا ژلاتین بدون احتیاج به فر در یخچال آماده می گردد. با این مقاله از در همراه ما باشید تا طرز تهیه دسر لوتوس فرانسوی به چند روش مختلف را به شما آموزش دهیم.

26 نکته مهم در طرز تهیه دسر لوتوس به روش قنادی ، 2 رسپی آسان

طرز تهیه دسر لوتوس خانگی در یک نگاه

برای تهیه دسر لوتوس فرانسوی، ابتدا کرم لوتوس خانگی را آماده کنید. برای این منظور، شیر را روی حرارت ملایم گرم کنید تا دمای آن به 40 الی 50 درجه سانتی گراد برسد. سپس، بیسکویت پودر شده، شکر قهوه ای، دارچین، وانیل و کره نرم یا روغن مایع را در غذاساز بریزید.

شیر گرم را نیز قاشق قاشق به این ترکیب اضافه کنید و هم بزنید تا کرمی یکدست ایجاد گردد. این کرم را در یخچال بگذارید. در ادامه، بیسکویت لوتوس پودر شده را با کره ذوب شده ترکیب نموده و کف قالب (پوشیده با کاغذ روغنی) فشرده کنید. قالب را به یخچال منتقل کنید تا لایه بیسکویتی سفت گردد.

در این فاصله، پنیر خامه ای هم دما با محیط را با همزن برقی بزنید تا نرم و یکدست گردد. سپس، وانیل و شکر را بیفزایید و دوباره بزنید. خامه فرم گرفته و کمی کرم لوتوس را نیز به این مواد اضافه نموده و با لیسک به صورت دورانی فولد کنید.

این مخلوط را روی کراست بیسکویتی بریزید و صاف کنید. سپس، قالب را دست کم برای 6 ساعت در یخچال بگذارید. در آخر، لایه ای از گاناش لوتوس (مخلوط کرم لوتوس با کمی شیر یا خامه) را روی دسر بریزید و پس از سرد شدن نهایی، آن را با بیسکویت خرد شده، میوه یا انواع مغزیجات تزیین و سرو کنید.

برای مطالعه مواد لازم، جزییات و مراحل طرز تهیه دسر لوتوس ادامه این مطلب را بخوانید.

مواد لازم برای تهیه پایه بیسکویتی دسر لوتوس فرانسوی (برای 6 نفر)

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
بیسکویت لوتوس250 گرم
کره (ذوب شده)100 گرم

مواد لازم برای تهیه کرم لوتوس خانگی

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
بیسکویت لوتوس آسیاب شده1 لیوان فرانسوی دسته دار
شکر قهوه ای2 قاشق غذاخوری
دارچین1 قاشق چای خوری
وانیل1 قاشق چای خوری
روغن مایع یا کره نرم شده3 قاشق غذاخوری
شیر (گرم)5 تا 7 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه لایه پنیری دسر لوتوس

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
پنیر خامه ای (هم دما با محیط)300 گرم
خامه (فرم گرفته)200 میلی لیتر
شکر دانه ریز یا پودر قند50 گرم
وانیل1 قاشق چای خوری
کرم لوتوس3 الی 4 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه لایه نهایی (گاناش لوتوس)

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
کرم لوتوس6 الی 8 قاشق غذاخوری
شیر گرم یا خامه صبحانه1 الی 2 قاشق غذاخوری
پودر بیسکویت لوتوس و مغز آجیلبرای تزیین دسر لوتوس
برش موز یا توت فرنگیبرای تزیین دسر لوتوس

مدت زمان لازم برای آماده سازی مواد اولیه: 15 الی 30 دقیقه

مدت زمان لازم برای تهیه دسر لوتوس: 45 الی 50 دقیقه

مدت زمان لازم برای آماده شدن دسر لوتوس در یخچال: حدود 6 الی 8 ساعت

مراحل طرز تهیه دسر لوتوس فرانسوی

طرز تهیه دسر لوتوس به صورت ساده با پنیر خامه ای و خامه یا با نشاسته ذرت یا حتی با ژلاتین، بدون احتیاج به فر در یخچال به صورت تک نفره یا قالبی قابل انجام است.

مرحله اول: کرم لوتوس را آماده کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه دسر لوتوس فرانسوی، ابتدا باید کرم لوتوس را آماده کنید. برای این منظور، قبل از هر کاری، شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا گرم گردد، اما نجوشد. دمای شیر گرم باید به میزان ای باشد که اگر انگشت خود را در آن فرو ببرید، گرما را حس کنید ولی نسوزید. اگر از دماسنج مخصوص آشپزی استفاده می کنید، دمای شیر باید بین 38 الی 50 درجه سانتی گراد باشد. توجه داشته باشید، اگر شیر بجوشد و بیش از میزان داغ گردد، بافت دسر لوتوس را خراب می نماید.

در صورت تمایل، برای خرید شیر می توانید به روش های و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله دوم: مواد خشک کرم لوتوس را ترکیب کنید

در این مرحله باید بیسکویت لوتوس (Biscoff) را خرد کنید و در مخلوط کن یا غذاساز بریزید تا پودر گردد. سپس، شکر قهوه ای، دارچین و وانیل را نیز به دستگاه حاوی بیسکویت پودر شده اضافه کنید.

این مواد را به خوبی هم بزنید تا همگی کاملا پودر و با یکدیگر ترکیب شوند. اگر به بیسکویت لوتوس دسترسی ندارید، می توانید بیسکویت پتی بور ساده یا کاراملی را جایگزین آن کنید.

برای خرید بیسکویت پتی بور، دارچین و وانیل می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله سوم: کره را اضافه کنید

در این مرحله از طرز تهیه دسر لوتوس با شیر، وقت آن است که روغن مایع یا کره نرم شده را به تدریج به مواد داخل مخلوط کن یا غذاساز بیفزایید. هر بار پس از افزودن میزان کمی کره یا روغن، دستگاه را روشن کنید تا این مواد به خوبی ترکیب شوند و کره یا روغن کاملا به خورد مواد خشک برود.

برای خرید کره و روغن مایع می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله چهارم: کرم لوتوس را آماده کنید

پس از اضافه کردن کره نرم به مواد خشک، نوبت اضافه کردن شیر است. بنابراین، شیر گرم را قاشق قاشق به محتویات غذاساز یا مخلوط کن اضافه کنید. هر بار پس از افزودن یک قاشق شیر گرم، دستگاه را برای چند ثانیه روشن کنید تا همه مواد به خوبی ترکیب شده و در آخر، مخلوطی نرم و کرمی ایجاد گردد.

مرحله پنجم: کرم لوتوس را داخل یخچال بگذارید

حالا، کرم لوتوس خانگی را در ظرف دربسته بریزید و داخل یخچال بگذارید تا بعدا برای تهیه دسر لوتوس از آن بهره ببرید. شما می توانید کرم لوتوس خانگی را تا یک هفته در یخچال نگهداری کنید.

مرحله ششم: پایه بیسکویتی را آماده کنید

در این مرحله از طرز تهیه دسر با بیسکویت لوتوس، باید به سراغ درست کردن کراست یا پایه بیسکویتی دسر بروید. برای این منظور، بخش دیگر بیسکویت لوتوس را که برای درست کردن لایه زیرین کنار گذاشتید در مخلوط کن یا غذاساز بریزید و پودر کنید، مثل .

سپس، کره ذوب شده (به) را نیز به بیسکویت پودر شده اضافه کنید. پس از آن، دستگاه را دوباره روشن کنید و این ترکیب را حسابی هم بزنید تا کره کاملا به خورد بیسکویت برود.

مرحله هفتم: قالب کمربندی دسر را آماده کنید

قالب کمربندی مناسبی را (با قطر 20 سانتی متر) انتخاب نموده و فقط کف قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید. توصیه می کنیم کف قالب کمربندی را چرب نکنید. در غیر این صورت، ممکن است لایه بیسکویتی به خوبی نچسبد و هنگام برش، دسر روی قابل بلغزد. در عوض، کف قالب را جدا کنید و روی کاغذ روغنی بگذارید.

سپس، کاغذ روغن را با قیچی به صورت یک دایره هم میزان با کف قالب برش بزنید. کاغذ را در کف قالب قرار دهید و حلقه دیواره را ببندید. توجه داشته باشید، احتیاجی به چرب کردن دیواره ها هم نیست؛ زیرا مواد پنیری به راحتی جدا می شوند. البته، اگر قالب تان سیلیکونی یا شیشه ای است، می توانید کف آن را کمی چرب کنید یا با سلفون بپوشانید.

مرحله هشتم: مخلوط بیسکویتی را در قالب بریزید

در این مرحله از طرز تهیه دسر لوتوس قالبی، مخلوط بیسکویتی را در قالب آماده شده بریزید و کف قالب پخش کنید. این لایه بیسکویتی را با پشت قاشق فشرده کنید تا کراست دسر لوتوس کاملا فرم بگیرد. سپس، قالب حاوی پایه بیسکویتی را برای 15 الی 20 دقیقه در یخچال بگذارید تا لایه بیسکویتی سفت و منسجم گردد.

مرحله نهم: لایه پنیری دسر را آماده کنید

در فاصله سفت شدن کراست بیسکویتی، وقت آن است که لایه پنیری دسر لوتوس ساده را تهیه کنید. برای این منظور، ابتدا پنیر خامه ای (هم دما با محیط) را در کاسه مناسبی بریزید و با دور آهسته همزن برقی به خوبی هم بزنید تا بافت آن از حالت سفت خارج گردد.

سپس، سرعت همزن برقی را به میانه یا تند افزایش دهید و پنیر خامه ای را برای 1 دقیقه با دور تند هم بزنید تا کاملا صاف، یکدست و بدون گلوله گردد.

برای خرید پنیر خامه ای می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله دهم: وانیل و شکر را اضافه کنید

در این مرحله از طرز تهیه دسر کرم لوتوس، باید وانیل و شکر را نیز به پنیر خامه ای زده شده و یکدست اضافه کنید. این مواد را نیز برای 1 الی 2 دقیقه با دور تند همزن برقی بزنید تا شکر کاملا در پنیر حل شده و بافتی کرمی ایجاد گردد.

برای خرید وانیل و شکر می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله یازدهم: خامه فرم گرفته را اضافه کنید

در این مرحله از طرز تهیه دسر با کره لوتوس، خامه فرم گرفته () یا خامه قنادی نیمه زده را همراه به 3 الی 4 قاشق غذاخوری کرم لوتوس خانگی به صورت تدریجی و طی چند مرحله به مایه پنیری اضافه کنید.

این مواد را با لیسک به آرامی فولد کنید تا پف خامه و بافت کرمی دسر لوتوس حفظ گردد. توجه داشته باشید، در این مرحله به هیچ عنوان نباید از همزن برقی یا دستی بهره ببرید.

برای خرید خامه قنادی می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله دوازدهم: مایه پنیری را به قالب اضافه کنید

پس از آماده شدن مایه پنیری، قالب حاوی کراست بیسکویت را از یخچال بیرون بیاورید و مایه پنیری را روی بیسکویت بریزید. سطح مواد را با لیسک یا پشت قاشق صاف کنید. سپس، این قالب را حداقل برای 6 ساعت و ترجیحا به مدت یک شب تا صبح در یخچال قرار دهید تا مواد کاملا خودشان را بگیرند. توصیه می کنیم روی قالب را با سلفون بپوشانید تا لایه پنیری لطافت خودش را حفظ کند.

مرحله سیزدهم: گاناش لوتوس را آماده کنید

پس از گذشت این مدت و اطمینان از منسجم شدن دسر لوتوس، باید لایه نهایی این دسر را آماده کنید. برای تهیه گاناش لوتوس به عنوان لایه نهایی این دسر خوشمزه، باید 6 الی 8 قاشق غذاخوری از کرم لوتوس خانگی را که قبلا آماده کردید و در یخچال گذاشتید با میزان کمی شیر یا خامه گرم مخلوط کنید و با قاشق هم بزنید تا روان گردد.

این لایه را به آرامی روی لایه پنیری (در قالب) بریزید و سطح آن را با پالت صاف کنید. سپس، روی قالب را با سلفون بپوشانید و قالب را برای یک ساعت دیگر در یخچال بگذارید تا لایه نهایی نیز سفت گردد.

برای خرید خامه صبحانه می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله آخر: دسر لوتوس خانگی را سرو کنید

پس از گذشت مدت زمان لازم، قالب را از یخچال بیرون بیاورید و با چاقوی نوک تیز، دسر را به آرامی از دیواره قالب جدا کنید. سپس، کمربند قالب را باز نموده و دسر قالبی را به ظرف سرو منتقل کنید.

در صورت استفاده از قالب سیلیکونی بزرگ، کافی است دسر را برای 30 دقیقه در فریزر بگذارید تا کمی سفت شده و به راحتی از قالب جدا گردد. پس از آن، میزانی پودر بیسکویت لوتوس یا پتی بور را روی سطح دسر الک کنید. برای تزیین مرکز دسر هم می توانید از بیسکویت کامل یا نصف شده بهره ببرید. شما به دلخواه می توانید این دسر لطیف و خوشمزه را با انواع مغزیجات و برش های توت فرنگی یا موز تزیین کنید.

در صورت تمایل، برای خرید انواع مغزیجات مانند پسته، گردو و بادام می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

روش تهیه دسر لوتوس با نشاسته ذرت

دسر لوتوس با نشاسته ذرت معمولا به شکل یک پودینگ گرم و لطیف تهیه می گردد که به جای استفاده از خامه یا پنیر، بافت کرمی خود را از نشاسته می گیرد. این نوع دسر لوتوس، ساده تر و مقرون به صرفه تر از نسخه کلاسیک با پنیر خامه ای است و در عین حال طعم فوق العاده ای دارد؛ به ویژه وقتی با کرم لوتوس ترکیب می گردد.

برای درست کردن دسر لوتوس با نشاسته ذرت (برای 4 الی 6 نفر)، شما به حدود 1 لیتر شیر، 3 قاشق غذاخوری سر صاف نشاسته ذرت، 4 قاشق غذاخوری شکر، میزانی کرم لوتوس، 1 قاشق چای خوری وانیل، حدود 1 لیوان بیسکویت لوتوس یا پتی بور پودر شده، 1 قاشق غذاخوری کره و میزانی پودر دارچین و بیسکویت (برای تزیین) احتیاج دارید.

روش کار به این صورت است که درست مانند باید شیر سرد، نشاسته ذرت و شکر را در قالبمه مناسبی بریزید و حسابی هم بزنید تا ترکیب یکدستی ایجاد گردد. این ترکیب را روی حرارت ملایم بگذارید و به طور پیوسته هم بزنید تا ته نگیرد و به غلظت فرنی برسد.

پس از آن، کره و کرم لوتوس را به قابلمه اضافه کنید و مواد را دوباره هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. در آخر، وانیل را نیز به محتویات این قابلمه اضافه نموده و پس از هم زدن، حرارت را خاموش کنید.

حالا، لایه نازکی از پودر بیسکویت را در قالب بریزید و لایه ای از کرم داغ را روی آن اضافه کنید. در صورت تمایل، می توانید این کار را چندین بار انجام دهید تا دسر لوتوس خوشمزه شما لایه لایه گردد. این دسر را حداقل برای 4 ساعت در یخچال بگذارید و در هنگام سرو با کرم لوتوس، بیسکویت پودر شده، ترافل، یا میوه دلخواه تزیین کنید.

نکات مهم در طرز تهیه دسر لوتوس فرانسوی

  • پنیر خامه ای را حداقل 30 دقیقه پیش از آغاز کار از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد و بافت آن نرم گردد.
  • در طرز تهیه دسر لوتوس تک نفره، احتیاجی نیست قالب های سیلیکونی، فلزی کوچک یا لیوانی شکل را چرب کنید.
  • پیشنهاد می کنیم قالب را پیش از ریختن مواد، در فریزر کمی سرد کنید تا بعدا خروج دسر آسان تر گردد.
  • پس از آماده شدن و افزودن همه لایه ها، قالب ها را حداقل به مدت 6 ساعت در یخچال یا 30 دقیقه در فریزر قرار دهید.
  • برای خارج کردن دسر لوتوس، قالب فلزی را فقط چند ثانیه در آب گرم فرو ببرید یا با انگشت، دیواره سیلیکونی را کمی بکشید.
  • برای تهیه دسر لوتوس، به جای خامه فرم گرفته می توانید از خامه قنادی نیمه زده بهره ببرید.
  • در صورت تمایل، می توانید میزان کمی جوز هندی رنده شده یا پودر هل نیز به کرم لوتوس بیفزایید تا خوش عطرتر گردد.
  • برای نگهداری طولانی مدت، دسر لوتوس قابلیت فریز شدن ندارد؛ اما می توانید آن را تا 3 روز در یخچال (داخل ظرف دربسته) نگهداری کنید. شما می توانید این دسر را فقط برای 30 دقیقه در فریزر بگذارید تا به راحتی از قالب خارج گردد.
  • برای برش زدن دسر لوتوس قالبی بهتر است از از چاقوی اره ای داغ و مرطوب بهره ببرید تا برش های تمیزی داشته باشید.
  • در صورتی که هوا خیلی گرم نباشد، دسر لوتوس را 10 دقیقه پیش از سرو از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای مطبوع برسد.
  • در طرز تهیه دسر لوتوس با بیسکویت پتی بور، کافی است بیسکویت پتی بور را جایگزین بیسکویت لوتوس کنید.

فوت و فن های خوشمزه شدن دسر لوتوس

برای درست کردن دسر لوتوس، به جای پنیر خامه ای از چه گزینه دیگری استفاده کنیم؟

اگر به پنیر خامه ای دسترسی ندارید، می توانید از ترکیب خامه صبحانه با کمی شیر خشک یا از پنیر ماسکارپونه بهره ببرید.

چرا لایه پنیری دسر لوتوس گاهی شل می گردد یا نمی بندد؟

اگر خامه به خوبی فرم نگرفته باشد؛ اگر در مرحله ترکیب خامه به جای لیسک از همزن برقی یا دستی استفاده نموده باشید؛ یا اگر دسر به میزان کافی در یخچال نمانده باشد (حداقل 6 ساعت)، لایه پنیری آن شل و وارفته می گردد.

آیا می توانیم دسر لوتوس را فریز کنیم؟

خیر. برای نگهداری طولانی مدت نباید دسر لوتوس را در فریزر بگذارید. در واقع، شما می توانید این دسر را فقط برای 30 دقیقه در فریزر قرار دهید تا به راحتی از قالب بیرون بیاید.

آیا می توانیم دسر لوتوس را بدون کرم لوتوس درست کنیم؟

بله. به جای کرم لوتوس می توانید از مخلوط کره بادام زمینی، عسل و کمی دارچین استفاده نموده یا این دسر را فقط با بیسکویت لوتوس و لایه پنیری درست کنید.

چرا گاهی لایه نهایی دسر لوتوس ترک می خورد؟

این مشکل معمولا به دلیل خشک شدن سطح دسر به دلیل قرار گرفتن در معرض هوا یا سرمای شدید فریزر ایجاد می گردد. برای جلوگیری از این موضوع، پس از ریختن لایه ها، حتما روی قالب را با سلفون بپوشانید.

به جای بیسکویت لوتوس از چه بیسکویت دیگری استفاده کنیم؟

بیسکویت پتی بور کاراملی، دارچینی یا کره ای، بیسکویت های زنجبیلی یا بیسکویت کرم دار ساده می تواند جایگزین مناسبی برای لوتوس باشد.

آیا می توانیم دسر لوتوس را یک روز زودتر آماده کنیم؟

بله، حتی بهتر است! دسر لوتوس وقتی برای یک روز در یخچال نماند، انسجام بیشتری پیدا می نماید و طعم لایه ها بهتر به خورد هم می رود. فقط روی قالب را با سلفون بپوشانید تا سطح دسر خشک نگردد.

آیا می توانیم دسر لوتوس را با ژلاتین درست کنیم؟

اگر از خامه قنادی فرم گرفته استفاده می کنید و دسر در یخچال نگهداری می گردد، احتیاجی به ژلاتین نیست. ولی برای انسجام بیشتر یا در هوای گرم، افزودن میزان کمی ژلاتین (1 قاشق چای خوری) فکر خوبی است.

چگونه کرم لوتوس را برای استفاده روی دسر، روان تر کنیم؟

میزان کمی شیر گرم یا خامه صبحانه به کرم لوتوس اضافه کنید و هم بزنید یا آن را برای 10 الی 15 ثانیه در مایکروویو قرار دهید تا حالت روان تری پیدا کند.

آیا می توانیم دسر لوتوس را بدون بیسکویت تهیه کنیم؟

بله. می توانید لایه بیسکویتی را حذف کنید و فقط کرم پنیری و لایه کرم لوتوس بریزید. در این حالت، دسر بافتی کاملا لطیف و پودینگی خواهد داشت.

در طرز تهیه دسر لوتوس از چه نوع پنیر خامه ای استفاده کنیم؟

پنیر خامه ای بدون نمک، پرچرب و نرم مانند پنیر ماسکارپونه برترین گزینه است. پنیرهای شور یا دانه دار، طعم و بافت دسر را تخت تاثیر قرار می دهند.

اگر به خامه قنادی دسترسی نداشتیم، چه کنیم؟

می توانید از خامه صبحانه 35 درصد چربی به همراه میزان کمی پودر شکر بهره ببرید و آن را با همزن برقی بزنید تا نسبتا فرم بگیرد. البته این روش به خامه قنادی نهایی نمی رسد اما برای دسر خانگی قابل قبول است.

آیا می توانیم دسر لوتوس را بدون شکر تهیه کنیم؟

بله. به جای شکر قهوه ای یا سفید، می توانید از شیرین کننده های طبیعی و کم کالری مانند استویا، اریتریتول یا شیره آگاو بهره ببرید. توجه داشته باشید، میزان مصرف این مواد کمتر از شکر معمولی است و باید طبق دستور بسته بندی تنظیم گردد.

آیا می توانیم دسر لوتوس را بدون گلوتن تهیه کنیم؟

بله. کافی است به جای بیسکویت لوتوس از بیسکویت بدون گلوتن مانند بیسکویت برنجی، بادامی یا جو دوسر بدون گلوتن یا پتی بور بهره ببرید. در تهیه کرم نیز دقت کنید که همه مواد بدون گلوتن باشند.

چطور می توانیم دسر لوتوس را بدون لبنیات تهیه کنیم؟

به جای پنیر خامه ای و خامه قنادی، از پنیر گیاهی (بر پایه بادام یا بادام هندی) و خامه نارگیل فرم گرفته بهره ببرید. شیر معمولی را نیز با شیر بادام، شیر جو یا جایگزین کنید. کره نیز قابل تعویض با روغن نارگیل یا کره گیاهی است.

منبع: افق کوروش
انتشار: 20 اردیبهشت 1404 بروزرسانی: 20 اردیبهشت 1404 گردآورنده: estekhdamjadid.ir شناسه مطلب: 2471

به "26 نکته مهم در طرز تهیه دسر لوتوس به روش قنادی ، 2 رسپی آسان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "26 نکته مهم در طرز تهیه دسر لوتوس به روش قنادی ، 2 رسپی آسان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید