طرز تهیه نان رول دارچینی آسان؛ شیرینی محبوب سوئدی ها

به گزارش مجله استخدام جدید، نان یا رول دارچینی نوعی شیرینی خوشمزه است که در اصل به سوئد و مهد شیرینی های خوشمزه یعنی دانمارک تعلق دارد. این شیرینی خوشمزه برای اولین بار در اوایل قرن 20 وقتی که دارچین از آسیا به اروپا رسید تهیه شد.

طرز تهیه نان رول دارچینی آسان؛ شیرینی محبوب سوئدی ها

با ما همراه باشید و با تورهای چین از شگفت انگیزترین کشور دنیا دیدن کنید بر روی دیوار چین سلفی بگیرید، از قصر ممنوعه دیدن کنید و در خیابان شانگهای پیشرفته ترین آسیا قدم بزنید.

در دانمارک به این شیرنی های زیبا، حلزون های دارچینی می گویند و معمولا آن را همراه با قهوه یا شیر سرو می نمایند. این شیرینی سنتی در سوئد به مقدار ای محبوب است که در این کشور هر سال 4 اکتبر را به اسم روز رول دارچینی جشن می گیرند.

مقدار رول دارچینی متغییر است؛ سایز کوچک آن حدود 5 سانتی متر قطر دارد و سایز عظیم آن حدود 10 سانتی متر. این شیرینی های خوشمزه را می توان به اسم صبحانه یا عصرانه همراه با قهوه، چای یا شیر میل کردن و لذت برد. با این قسمت از آموزش آشپزی تصویری خبرنگاران مگ همراه باشید تا طرز تهیه رول دارچینی که یکی از شیرینی های محبوب دنیاست را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای رول دارچینی

  • آرد نان لواش یا فانتزی: 5 پیمانه
  • مایه خمیر: 2.5 قاشق چای خوری
  • شیر ولرم: 2 پیمانه
  • شکر: یک سوم پیمانه
  • روغن مایع: یک سوم پیمانه
  • کره: 100 گرم
  • دارچین: 3 قاشق چای خوری
  • نمک: 1 قاشق چای خوری

مواد لازم برای مغز نان

  • شکر قهوه ای: 2 قاشق غذاخوری
  • شکر سفید: 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه رول دارچینی

1.

برای آغاز مایه خمیر، روغن مایع و یک سوم پیمانه شکر سفید را با شیر ولرم مخلوط کنید تا جایی که مایه خمیر و شکر حل شوند. 10 دقیقه این ترکیب را به حال خود بگذارید تا خمیرمایه فعال گردد. فراوری اندکی حرارت و ایجاد حباب های کوچک نشان می دهد که خمیر مایه فعال شده است.

وقتی خمیرمایه فعال شد نمک و آرد را کم کم اضافه و مخلوط کنید تا خمیر شکل بگیرد و منسجم گردد. بسیار مهم است که آرد را یک جا اضافه نکنید؛ مقدار جذب رطوبت آردها باهم فرق دارد و ممکن است به همه آرد نیاز نداشته نباشید.

2.

میز کار را آرد پاشی کنید و خمیر را به مدت 15 دقیقه روی آن ورز دهید، تا جایی که حالت کش دار و لطیف پیدا کند. اگر رطوبت خمیر زیاد بود و به دست شما می چسبید، با احتیاط و کم کم دوباره به آن آرد اضافه کنید.

خمیر ورز داده شده را داخل ظرفی که از قبل چرب کردید قرار دهید. روی ظرف را سلفون بکشید، یک دستمال تمیز بیندازید و در جای گرمی بگذارید. اجازه دهید خمیر برای مدت 1 الی 2 ساعت استراحت کند و حجم آن دو برابر گردد.

3.

برای آماده کردن مغز رول دارچینی، کره ای را که هم دمای محیط شده است با دارچین، 2 قاشق غذاخوری شکر سفید و 2 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای مخلوط کنید. اگر شکر قهوه ای نداشتید می توانید به جای آن هم از شکر سفید بهره ببرید.

4.

بعد از این که خمیر استراحت کرد و حجم آن حدود 2 برابر قبل شد، 5 دقیقه دیگر آن را ورز دهید تا حباب های میان آن از بین برود و پف آن گرفته گردد.

خمیر را به 2 چانه مساوی تقسیم کنید. چانه اول را مانند تصویر باز کنید، نیمی از ترکیب دارچین و شکر را روی آن بمالید و به حالت رول بپیچید.

5.

بعد از رول کردن خمیر، آن را به یاری یک نخ با فاصله های 3 سانتی متری برش بزنید.

6.

چانه دیگر خمیر را مانند چانه اول روی میز کار پهن کنید، مایه دارچین و شکر را روی آن بمالید و رول کنید. حالا مانند تصویر سمت چپ یک برش عمودی روی آن بزنید و سپس مانند تصویر سمت راست آن را بپیچید.

7.

کاغذ روغنی را با روغن جامد چرب کنید، کف ظرف پخت قرار دهید و شیرینی ها را روی آن بگذارید. روی ظرف را با سلفون بپوشانید و به آن 30 دقیقه استراحت دهید تا نان ها کمی دیگر پف کند.

در این فاصله فر را روشن کنید تا کاملا گرم گردد.

8.

بعد از این که زمان استراحت دوم هم تمام شد، یک تخم مرغ را با نصف پیمانه شیر مخلوط کنید و با قلمو به آرامی روی نان ها بمالید. سپس نان ها را در طبقه وسط فر با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 20 الی 30 دقیقه بپزید.

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 25 مرداد 1400 بروزرسانی: 25 مرداد 1400 گردآورنده: estekhdamjadid.ir شناسه مطلب: 1808

به "طرز تهیه نان رول دارچینی آسان؛ شیرینی محبوب سوئدی ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه نان رول دارچینی آسان؛ شیرینی محبوب سوئدی ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید